Autumn camp: Workshop de Workshopper!

Maurits Brans
24 jun 2019

De herfst zit in de lucht. De tijd van de frisse wind en mooie stormen komen er weer aan. Laat los wat je niet nodig hebt en vernieuw door jezelf nieuwe vaardigheden te leren.

Ik heb daarvoor een mooie workshop de workshopper voor je ontwikkeld. Een workshop de workshopper, door mister brainstorm himself. Hierin leer je zelf modereren, waardoor je zélf de creatieve workshop kan geven die ik nu geef.

Wat leer je?
In een dag leer je de basisvaardigheden van een moderator en oefen je met creatieve technieken. Je krijgt vooraf huiswerk over hoe je een workshop opzet en voorbereidt en daarop geef ik feedback en aanwijzingen zodat ook jouw workshop creatief en interactief wordt.

Vervolgens ga je op de dag zelf na een stukje theorieles, aan de slag met het geven van een workshop aan de groep van die dag.
Inzicht in jouw sterke kanten van de workshopper in jou
Interactief en praktisch en dat deelnemers de workshop bijblijft
Persoonlijke ontwikkeling om overtuigend je kennis en expertise te delen over jouw specifieke kennisgebieden
Praktische tools hoe je een workshop ontwerpt, voorbereidt, modereert en evalueert

De andere deelnemers zijn profs uit mijn brede netwerk van grotere organisaties, dus je leert ook veel door uitwisseling van elkaar. Groepsgrootte is circa 8 deelnemers.

Locatie is een zaal aan de grachten van Amsterdam en de tijden zijn van 9:00 tot 17:30 uur. Voor lunch en borrel achteraf wordt gezorgd.

Data

Donderdag 26 september
Vrijdag 4 oktober
Vrijdag 11 oktober
Donderdag 17 oktober

 

Woehoe Joehoe waahaaai! Maurits

1 reactie

  1. Irene Boersema op 25 juni 2019 om 17:25

    Wat leuk Maurits, om je hier na level 3 weer tegen te komen en wat een toffe aanbieding, leuk bedacht met die korting 🙂 maar wat is dan de prijs van de workshop? Ik ben geïnteresseerd!

    Fijne dag!
    Irene

Laat een reactie achter