Een goed idee begint met een geweldig probleem.

Breng mij in de problemen

website-maurits-img-sep

Workshop creatief denken

Creatief denken, ook wel brainstormen genoemd, is een manier om jezelf en anderen te inspireren. Bij een creatieve sessie ligt de nadruk op het creatieve proces en hoe je dat als deelnemer aanleert. Hoe kun je jezelf en anderen inspireren? En hoe haal je alles uit je creatieve ideeën? Daarnaast ga je in de workshop creatief denken aan de slag om in korte tijd heel veel nieuwe ideeën te ontwikkelen. Deze ruwe diamanten ga je tijdens de creatieve workshop slijpen tot briljante ideeën waar je trots op kunt zijn. Na mijn creatieve sessie heb je voortaan iedere dag een goed idee!

Brainstormen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Met een goed geleide brainstormsessie doorbreek je die vaste patronen en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Professioneel brainstormen zorgt voor nieuwe inzichten, ideeën, oplossingen en concepten waar je direct mee aan de slag kunt. De brainstormsessies zijn snel, kort en daardoor bijzonder effectief. Tijdens mijn brainstorm workshop worden verfrissende en creatieve denktechnieken aangedragen. Zo gaat de creativiteit bij iedere deelnemer stromen en kom jij tot baanbrekende oplossingen voor je probleem!

Train de trainer

Met mijn train de trainer cursus leer je trainingen ontwerpen en uitvoeren. Je leert de basis van het trainersvak. In de train de trainer workshop gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke stijl als trainer. Want hoe breng je de lesstof over op de deelnemer? En hoe zorg je ervoor dat hij of zij geïnspireerd naar huis gaat? Hoe ga je om met weerstand? Daarnaast gaan we aan de slag met verschillende werkvormen zodat je ook zelf ervaart wat het effect is van de manieren waarop je kennis kunt overbrengen. Kortom: je leert hoe je je zo effectief mogelijk op een training kunt voorbereiden.